rezervat.ro

Comunicate de presa gratuite

Daca vrei sa publici un comunicat de presa absolut gratuit iti recomandam sa vizitezi site-ul www.rezervat.ro. Aici te poti inregistra ca membru si poti propune pentru postare online stiri de presa despre compania sau organizatia ta. Daca firma ta lanseaza noi produse sau servicii, atunci trimite un comunicat de presa in care sa prezinti potentialilor clienti noutatile din compania ta. Foloseste ca instrument de marketing si promovare online postarea de comunicate de presa pentru cresterea vizibilitatii, notorietatii si reputatiei site-ului dvs.
Comunica cu publicul si clientii prin rezervat.ro !

trogy.com

Cauta cu Trogy.com

Toata lumea s-a obisnuit sa caute pe net cu Google si Yahoo! Ei sunt liderii de necontestat.
E ok, dar nu vrei sa incerci ceva nou?
E Trogy.com - cel mai nou si istet motor de cautare. Pe langa obisnuitele cautari de site-uri, imagini, melodii sau filme, cu Trogy poti cauta in plus bloguri, forumuri sau noutati de orice fel.
Poti cauta direct in E-Bay, Amazon sau Wikipedia fara sa vizitezi fiecare site in parte.
Misto, nu ?
Cauti ceva pe net ? Intreaba-l pe Trogy !

Trogy.com stie tot ! Intreaba-l orice !

Oricine are ceva de spus, de aratat sau de demonstrat poate avea propriul sau blog.
Acest blog poate reprezenta mediul tau de afirmare online. Este foarte important ca, odata postat, sa promovezi blogul tau. Degeaba scrii ceva ce nu este citit de nimeni. Iti recomndam sa promovezi blogul tau in primul rand printre prieteni si cunoscuti, ca apoi sa poata fi citit de cat mai multe persoane interesate de temele abordate de tine.
Ca sa aibe succes un blog trebuie sa aiba un continut original si cu update-uri cat mai frecvente pentru ca oamenii care il citesc sa se intoarca cat mai des pe blogul tau. Este greu sa faci ca oamenii sa iti citeasca insemnarile, dar si mai greu este sa-i faci sa revina.
Primul pas este dechiderea unui cont si dupa activarea contului de poti apuca de “treaba”.
In principiu poti sa scrii despre orice vrei, insa exista totusi niste “constrangeri editoriale” :
– Articolele si insemnarile dvs nu pot avea continut sau mesaje care indeamna la:  ura, rasism, pornografie sau alte alte activitati ilegale.
In rest, spor la “blogging” !