rezervat.ro

Comunicate de presa gratuite

Daca vrei sa publici un comunicat de presa absolut gratuit iti recomandam sa vizitezi site-ul www.rezervat.ro. Aici te poti inregistra ca membru si poti propune pentru postare online stiri de presa despre compania sau organizatia ta. Daca firma ta lanseaza noi produse sau servicii, atunci trimite un comunicat de presa in care sa prezinti potentialilor clienti noutatile din compania ta. Foloseste ca instrument de marketing si promovare online postarea de comunicate de presa pentru cresterea vizibilitatii, notorietatii si reputatiei site-ului dvs.
Comunica cu publicul si clientii prin rezervat.ro !

trogy.com

Cauta cu Trogy.com

Toata lumea s-a obisnuit sa caute pe net cu Google si Yahoo! Ei sunt liderii de necontestat.
E ok, dar nu vrei sa incerci ceva nou?
E Trogy.com - cel mai nou si istet motor de cautare. Pe langa obisnuitele cautari de site-uri, imagini, melodii sau filme, cu Trogy poti cauta in plus bloguri, forumuri sau noutati de orice fel.
Poti cauta direct in E-Bay, Amazon sau Wikipedia fara sa vizitezi fiecare site in parte.
Misto, nu ?
Cauti ceva pe net ? Intreaba-l pe Trogy !

Trogy.com stie tot ! Intreaba-l orice !

Un blog este un jurnal web folosit pentru a introduce insemnari zilnice, sub forma unui jurnal online, intr-un mod simplu si dinamic ce permite si adaugarea de comentarii din partea vizitatorilor.
Denumirea vine de la “weblog” (web log), care inseamana “jurnal web”.
In acest “jurnal web” personal poti scrie orice doresti: ganduri, opinii, comentarii, amintiri, prezentari de firme sau produse – practic orice iti trece prin cap.
Un blog contine articole (postari) organizate in categorii si afișate in ordine cronologică inversă (cele mai recente sunt primele), cele mai vechi fiind arhivate.
Informatiile din blog sunt actualizate periodic  de catre “blogger”, proces care se numeste  “blogging”.
Toate aceste operatiuni de postare a propriilor articole si de validare a comentariilor sunt foarte simple si se realizeaza cu ajutorul unei interfete (control panel), fara a avea nevoie de cunostinte tehnice.
Majoritatatea blogurilor folosesc solutii de management a conţinutului CMS, cum ar fi WordPress, Blogger sau TypePad.